Ga naar de inhoud

WHATSAPP UPDATE

Ja hier hebben we lang op moeten wachten. De nieuwe update van whatsapp. Want ik denk dat iedereen af en toe wel gek wordt van te veel groepen met een tig van ongelezen berichten. Maar goed nieuws, want daar kun je binnenkort wat aan doen. Althans, als jij de beheerder van de groep bent. Want met de komst van de nieuwe whatsapp versie gaat de groepsbeheerder een stuk meer macht krijgen.

  1. Groepsnaam. Het was altijd zo dat iedereen binnen een groep de naam kan wijzigen. Dit gaat veranderen, want de groepsbeheerder mag voortaan bepalen wie de naam van de WhatsApp-groep mag aanpassen.
  2. Geen reacties. Whatsapp introduceert een nieuwe functie waarbij de beheerder van een groepsapp kan instellen dat hij of zij als énige persoon in de groep berichten kan sturen. De overige groepsleden kunnen hierdoor niet reageren op het bericht. Het worden dan dus meer een mededelingen dan een gesprek. De optie is te vinden onder groepsinstellingen -> groepsinformatie.
  3. Catch Up. Wordt aangegeven met het @-teken, rechtsonder op je scherm. Het gaat om een snelle samenvatting van alle berichten die aan jou gericht waren, in de tijd dat je niet online was. Dan gaat het dus puur om directe mentions.

Dus wacht niet te lang en zorg snel dat je beheerder wordt van alle groepen, zodat je niet de macht verliest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *