Studio 15 | 05 maakt jouw identiteit visueel

Studio 15| 05 is een creatief bureau gevestigd in Den Haag. Het ontwikkelen van een goede relatie met de doelgroep is essentieel voor een merk of organisatie. Studio 15 | 05 bied een totaal pakket aan om de merkbeleving op de juiste manier over te brengen naar de (potentiële) klant waarbij de visuele elementen de hoofdrol spelen.

De merkidentiteit is wat jouw merk uniek maakt. Je kunt pas een visuele identiteit ontwikkelen als jouw identiteit bekend is. Welke boodschap geef jij de wereld mee? Wat maakt jouw organisatie uniek? Hoe onderscheidt jij je van de concurrent? Wat is de herkenbaarheid? Welke belofte doe jij je klanten?

We beginnen altijd met het in kaart brengen van de USP (unique selling points) van de organisatie. Dit geeft het fundament van het creatieve concept en de visuele identiteit.

1. CONCEPT

De visualisatie van de merkidentiteit begint altijd bij het creëren van een creatief concept om op een effectieve manier de identiteit te kunnen communiceren en hiermee de juiste doelgroep aan te trekken en een voorsprong te geven op de concurrenten.

2. ONTWERP

Om een concept tot leven te brengen is het belangrijk om een passende en herkenbare huisstijl te ontwikkelen in lijn met de merkidentiteit van het bedrijf wat volledig wordt doorgetrokken in alle communicatiemiddelen, zoals een logo, visitekaartjes, verpakking, folder, website etc.

3. FOTOGRAFIE

Fotografie is een belangrijk onderdeel bij de visualisatie van de merkidentiteit. Bij het ontwikkelen van effectieve communicatiemiddelen is het essentieel om (digitaal) beeldmateriaal te creëren vanuit een creatieve en commerciële invalshoek om de juiste doelgroep te kunnen bereiken zodat de potentiële klant zich kan identificeren in het merk en aansluiting kan vinden met het betreffende product of dienst.

4. MEDIA + PR

Om de kernboodschap van het bedrijf te communiceren en een goeie relatie met het publiek op te bouwen is het belangrijk om de relevante media-kanalen te activeren en op de meest effectieve manier in te zetten.

Belangrijk bij de keuze van de media kanalen is het combineren van de online en offline communicatie, zodat deze elkaar kunnen versterken. Social media is in deze tijd onmisbaar, maar daarnaast zijn evenementen en beurzen nog steeds een belangrijk ontmoetingsmoment.

De juiste klant bereiken met een doeltreffende merkbeleving? Neem dan contact met ons op en wij helpen je zichtbaar te worden en de identiteit tot leven te brengen!