WAT TREK JE AAN NAAR JE WERK MET WARM WEER?

Er staan weer warme dagen voor de deur, maar er moet ook gewoon gewerkt worden. Maar wat trek je aan tijdens deze warme dagen. Tijdens die belangrijke afspraak wil je er niet uitzien alsof je naar het strand gaat (ook al zou je op dat moment dat wel liever willen natuurlijk). Daarom hebben we 5 outfit-tips om de hittegolf op kantoor te overleven.

1. KORT BROEK PAK

Wij zijn fan van deze outfit. Een (paperbag) short in combinatie met de een bijpassende blazer. Het staat heel leuk en ook nog eens lekker luchtig, vooral als de je voor de linnen versie gaat.

2. JUMPSUIT

Een jumpsuit is altijd goed. En tegenwoordig in alle soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Wij kiezen voor de “lange” jumpsuit, maar uiteraard kan een korte ook heel mooi en gekleed staan.

3. SANDALEN

Ook al gebeurd het nog dagelijks, maar teenslippers dragen we naar het strand, niet naar kantoor. Dus kies voor een leuke sandaal of open schoentje. Oh en vergeet niet je voeten goed te verzorgen!

4. MID ROK

De plissé rok is perfect voor de warme zomerdag en super leuk te combineren met een basic shirt of topje. Om de rok wat stoerder te maken is het heel leuk met een witte sneaker er onder. Wij kiezen voor de rok met fijn geweven kwaliteit met een glans.

5. LICHTE MATERIALEN EN KLEUREN

Laat de ‘zweetstofjes’ als polyester of nylon tijdens de hittegolf maar achterwege en draag liever linnen of katoen. En zwart mag dan afkleden, maar donkere kleuren absorberen de warmte en zijn daardoor super heet tijdens een hittegolf.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *