BESTE KOFFIE HOTSPOTS VAN DEN HAAG

We hebben de beste koffie-hotspots in Den Haag geselecteerd!

1. LOLA BIKES & COFFEE

Deze plek is geboren door de liefde voor koffie en (race) fietsen. Ik fiets heel graag rond op mijn fiets, maar nog veel liever drink ik koffie! En ja, dit is de beste koffie plek in Den Haag! Ik bestel altijd de “barista-favorite”. Niet omdat ik zo graag verast wil worden, maar eigenlijk omdat ik nooit kan kiezen. Dit omdat ik alles lekker vindt, dus dit is de makkelijkste keuze. Bij Lola serveren ze geen lunch, maar hun “zoete kant” is geweldig. Eens per maand kun je er ook een barista-workshop volgen! Als je meer over koffie wilt leren, is dat zeker een aanrader! >>> Noordeinde 91.

2. HOMETOWN

Op deze plek hebben ze een industrieel interieur gecombineerd met een huiselijke sfeer. Ze werken samen met Douwe Egberts en de barista’s weten echt hoe ermee te werken! Ze maken de beste en mooiste cappuccino voor jou! En probeer hun carrot cake, het is de beste in de stad! Vergeet niet je koffiestempels te verzamelen, want je komt hier zeker nog eens terug!! >>> Buitenhof 4.

3. PISTACHE CAFÉ

Deze kleine plek, op de hoek van de Prinsestraat, is een echte hotspot in Den Haag. Niet alleen voor de koffie, maar ook het ontbijt en lunch is heerlijk bij Pistache Cafe. Een ruime keuze met veel gezonde gerechten op de kaart! En tijdens de warme dagen kunt je ook heerlijk buiten zitten naast de ingang van de paleistuin. Absoluut een plek om te bezoeken in Den Haag!>>> Prinsestraat 134

4. FILTRO

Is de eerste speciality coffee bar in Den Haag. Filtro, de naam zegt het al, concentreert zich op filterkoffie! De liefde voor koffie gaat hier door de filter. Maar de cappuccino zijn hier ook echt heerlijk! Dus als je niet van filterkoffie houdt, probeer dan gewoon je eigen favoriete koffie, de beste barista’s staan voor je klaar! Het is ook een perfecte plek om je laptop mee naar toe te nemen, omdat alle tafels zijn voorzien van een elektrisch punt. Ook handig als je telefoon op rood staat! >>> Papestraat 11.

5. GOLD BLOOM – COLLECTIV

Conceptstore Collectiv is gevestigd op de hoek aan het einde van de Prinsestraat. De koffie corner in de winkel heet Gold Bloom. Een perfecte plek om de beste koffie in de stad te drinken en de mooiste (lokale) producten te kopen. Ze serveren hier ook een lokaal koffiemerk genaamd “Roast Factory”, eigendom van Stefan en woont ook in Den Haag. Je kunt zijn koffie proberen bij Gold Bloom of een zak met vers geroosterde bonen mee naar huis nemen. >>> Prinsestraat 5a.

6. ANNE & MAX

Onlangs opende Anne & Max de deuren van deze “woonkamer” in Den Haag. Een perfecte plek voor een kopje koffie en een lunchstop. Het is ook een leuke plek om te werken. Dus vergeet je laptop niet en geniet van je dag bij Anne & Max.>>> Kerkplein 4.

7. PIM COFEE PRINSHENDRIK STRAAT

Een van mijn absolute favorieten in Den Haag. De ruimte is prachtig en de koffie is perfect. Ook deze plek is heerlijk om te werken. Tafels zijn groot genoeg om je laptop te openen en te genieten van een krachtig ontbijt. Ze hebben ook een kleine kinderhoek, dus baby’s zijn ook toegestaan.>>> Prins Hendrikstraat 113.

8. DOPPIO

Sinds 2016 drink je je Doppio-koffie op “de Fred”. De beste barista’s zijn staan de hele dag voor je klaar om een heerlijke koffie te serveren in het Statenkwartier. Ook hier kun je ook weer genieten van ontbijt en lunch. >>> Frederik Hendriklaan 137.

9. HAVER

Deze plek heeft onlangs haar deuren geopend. Eigenaresse Daan heeft haar schattige kleine lunchtentje Delice verkocht om Haver in de wijk Duinoord te starten. Ik hou van de stijl van deze plek, rauw en schoon en ook erg gezellig. Ik moet zeggen dat ze moeten werken aan hun lunchkwaliteit, maar de koffie is hier echt lekker.>>> Reinkenstraat 103.

10. ZONDAG

Deze plek ligt in de Farenheitstraat. Je kunt hier een goede kop koffie drinken, maar ook hun ontbijt en lunch is erg lekker. Tijdens de zonnige zomerdagen kunt je ook heerlijk buiten op het terras zitten. >>> Fahrenheitstraat 685.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *