OPENING ANNE & MAX DE FRED

Begin april 2018 is het nieuwe filiaal van Anne & Max geopend op de Frederik Hendriklaan 166 in Den Haag. Het oude apothekers pand is volledig verbouwd naar een gezellige huiskamer sfeer waar je 7 dagen per week terecht kan voor een goed ontbijt, koffie, huisgemaakte taarten, een gezonde lunch, uitgebreide High Tea of een High Wine.

Vandaag waren we, samen met nog een aantal bloggers, uitgenodigd om te genieten van een zeer uitgebreide High Tea. De franchise ondernemer Sander (tevens eigenaar van het Anne & Max filiaal in Leiden) heeft voor deze gelegenheid in de bovenruimte een kleine koffie bar geplaatst waar hij de heerlijkste koffie heeft verzorgd. Daarnaast kregen we ook direct een “barista cursus”, want het was ook mogelijk om je eigen koffie te zetten, onder begeleiding van Sander. De bovenruimte wordt ingezet voor reserveringen van grote groepen, of het is af te huren als vergaderruimte. Een heerlijke plek om te kunnen werken. Uiteraard is er ook gratis WiFi beschikbaar.

Anne & Max is een aanwinst voor de Fred en heeft ook nog de beschikking tot een groot en zonnig terras. Dus ga binnekort een keer langs in deze nieuwe huiskamer en geniet van het heerlijke aanbod van Anne & Max.

Studio 15|05 heeft uiteraard weer foto’s gemaakt van dit evenement. Zie hier de beelden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *