I LOVE THE SEASIDE – NORTHWEST EUROPE

Na het grote succes van de eerste reisgids langs de Atlantische kust, is vandaag de nieuwe editie van Noord West Europa gelanceerd.

‘I Love the Seaside’ combineert het beste van twee werelden: reizen en surfen. Een boek voor alle zee- en surf liefhebbers, met de beste tips rondom de bekende surf spots. Wat deze gids uniek maakt is dat de omgeving van de spots wordt beschreven. De makers selecteerden de leukste adressen om te slapen, eten, drinken – plekken die met hart en ziel gerund worden. Je leest verhalen van ‘seaside locals’, lokale recepten en food feitjes waarbij de sfeer van deze locatie duidelijk wordt beschreven. Dit maakt de gids ook leuk en toegankelijk voor de eventuele niet surferde partners of familieleden.

De gids is gemaakt door surfers, voor surfers, maar bovenal met liefde voor de zee. Bij de eerste editie zijn de beste tips rondom de bekende surf spots langs de kust van Frankrijk, Spanje en Portugal beschreven. In de nieuwe editie is Noord West Europa opgenomen. Een reis langs de kust van Nederland, België, Normandië, Duitsland, Noorwegen, Zweden en Denemarken. Wederom weer een dikke reisgids met de beste tips rondom de surf spots in combinatie met inspirerende fotografie, in full colour geprint, die de surf-lifestyle perfect weerspiegelen.

Het boek is vanaf vandaag te koop in de geselecteerde (surf)shops of online te bestellen via www.ilovetheseaside.com

Lodewijk Duijvesteijn Photography

Melchior van Nigtevecht

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *