BABY BOOM MUSTHAVES

Ja wij zitten er in. De Baby Boom. Iedereen om je heen komt met het nieuws “Wij krijgen een kindje”. En wat is dan leuker om een paar tips onder elkaar te zetten. Hierbij onze 5 must have’s onder elkaar!

  • ARTIPOPPE

Ja wij zijn fan van dit Nederlandse merk ArtiPoppe. De mooiste draagzakken en ook nog eens super praktisch. Je kunt ze gebruiken voor kindjes tot en met 2 jaar. De printjes zijn allemaal super tof en stoer dus ook de mannen kunnen er mee over straat. Wij kozen de Zeitgeist Baby Leopard Grey. Check ook even de ArtiPoppe instagram pagina.

We hebben een kortingscode van €50,- op je eerste aankoop, dus wacht niet langer en volg deze link voor de voucher code: https://referral.shop.artipoppe.com/l/1MARIJEBURE26/

  • WUBBANUB

De WubbaNub is de meest populaire speenknuffel overgevlogen vanuit de Verenigde Staten. De bekende ziekenhuisspeen Soothie gecombineerd met een zacht knuffel vriendje voor je kind. Wubbanub is geliefd bij bijna elke baby en ouder. De keuze aan knuffeldieren zijn oneindig, dus een echte aanrader!

  • STOKKE TRIPP TRAPP

De Stokke Tripp Trapp kinderstoel is waarschijnlijk wel de meest gewilde van alle stoelen. Dankzij het ontwerp groeit de stoel mee met het kind. Van geboorte tot peuter, kleuter en tiener. Ideaal zodat ook de allerkleinste op dezelfde hoogte aan tafel zit als de rest van het gezin.

  • BEDNEST

Bednest is de co-sleeper, wieg en rieswiegje in één en geeft ouders en hun kindje de beste start na de geboorte. Bednest past aan ieder bed, is eenvoudig mee te nemen en kun je schuin zetten. Ideaal voor de eerste paar maanden en het beste voor je baby! De Bednest wieg is te koop en maar ook te huur voor 7 maanden. Kijk op Bednest.nl voor meer informatie.

  • BABYNESTJE

Een babynestje is een matrasje met opstaande randen waar je de baby in kunt leggen om lekker te rusten of te spelen. Het is gemaakt van hele zachte stof en in oneindig veel verschillende kleuren en printjes te koop. Bij Mamaluu kun je zelf je babynestje samenstellen. Deze worden met de hand en op maat gemaakt. Kies uit een leuke katoenen print voor de binnenkant en de buitenkant een mooie kleur van fleece of wafelstof. Zo creëer je een babynestje naar eigen smaak. Het babynestje heeft afmetingen van 100 x 65 cm. Afmetingen van een ligruimte van ongeveer 70 x 30 cm.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *