Ga naar de inhoud

ANNE & MAX FAHRENHEITSTRAAT

In Den Haag zijn we al verwend met een Anne & Max op het kerkplein en op de Fred en sinds 25 september jl is de Fahrenheitstraat in Den Haag ook een huiskamer rijker! Een heerlijke plek om te genieten van een bakkie, ontbijt, lunch of zoals wij deden; een high wine.

Afgelopen vrijdag – 19 oktober – waren wij uitgenodigd om het weekend in te luiden met een high wine bij Anne & Max Fahrenheit. We werden verwelkomd met een glaasje prosecco door Wobbe; de eigenaar van Anne & Max en Michael; de franchise ondernemer van het filiaal van de Fahrenheitstraat. Michael kent de buurt als geen ander, want hij woont met zijn gezin op steenworp afstand van zijn tweede huiskamer. De buurt is enorm in opkomst en sinds de opening was het gelijk gezellig druk met uiteraard een vol terras.

Anne & Max… Jouw huiskamer in de stad

Naast het glaasje prosecco werden we ook verwend met een grote schaal geselecteerde hapjes. Alle producten die worden gebruikt bij Anne & Max worden met zorg bereid, zijn zoveel mogelijk biologisch en afgestemd op het seizoen. De nauwe samenwerkingen met lokale ambachtelijke bedrijven zorgen voor diverse en eerlijke producten op de menu kaart. Een heerlijke mix van hartige hapjes.

In de tussentijd kregen we ook een kleine wijn proeverij van wijnimport Bart. Dit familiebedrijf levert wijnen vanuit 17 landen waarbij wij begonnen met een witte wijn uit Frankrijk uit de populaire streek Languedoc. Een heerlijke droge en ook fruitige witte wijn die perfect past bij de uitgeserveerde hapjes. Daarna werden we verwend met een heerlijke rode wijn uit het zuidelijke Côtes-du-Rhône gebied in Frankrijk. De grenache druif staat bekend om haar kruidige en rijp zoete smaak en dat proef je zeker terug in deze wijn.


Na de wijntjes was het ook nog tijd voor de prosecco cocktail workshop. Een verassende mix van fruit, siroop en Prosecco wat resulteert in een heerlijke frisse cocktail. Gelukkig is de huiskamer van Anne & Max Fahrenheit nog geen 5 min fietsen, dus konden we rollend naar huis.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gezellige huiskamer in de Fahreitstraat Den Haag? Anne & Max is dagelijks open van 8.00 – (zondag’s vanaf 9.00) tot 18.00 uur.

Fahrenheitstraat 472, Den Haag.

[huge_it_slider id=”17″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *