Ga naar de inhoud

BANANAS REVOLUTION

BANANAS REVOLUTION

We leven in een wereld met hoge verwachtingen, maar het is maar net hoe hoog jij de lat voor jezelf legt. Alles in het leven draait om het maken van keuzes. Het is geen wonder dat je dan af en toe behoefte hebt aan meer houvast. Begeleiding in de vorm van coaching geeft inzicht op wat je drijft, je passie, dat wat je uitdaagt en prikkelt, maar ook wat je eventueel belemmert aan de nieuwe eisen (van de maatschappij, je omgeving, je werk).

Bananas Revolution legt de focus op het vergroten van zelfinzicht, door je bewust te maken van je patronen; je eigen mindset. Tijdens de Mindset Revolution krijg je een goed inzicht in je eigen mindset en maakt Brenna je bewust van de keuzes die je maakt of gaat maken. Ben jij ook nieuwsgierig naar deze mindset? Neem contact op met Brenna voor meer informatie.

www.bananasrevolution.com

Studio 15 | 05 heeft de mogelijkheid gekregen om de eerste Mindset Revolution vast te leggen op beeld. Daarnaast hebben wij ook het logo mogen ontwerpen. Voor het logo hebben gekozen voor het gebruik van een bananen boom. De boom straalt kracht uit en staat symbool voor levenskracht, evenwichtigheid, stabiliteit, bescherming en duurzaamheid.