JVG Vastgoed biedt een breed aanbod met woning-, winkel-, bedrijf en opslagruimtes aan. Wilt u uw vastgoedbelegging professioneel en vakkundig laten beheren? Als gespecialiseerd vastgoedbeheerder kan JVG Vastgoed u compleet ontzorgen bij het beheer van uw vastgoedportefeuille op zowel technisch, administratief en financieel gebied. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw verhuurde vastgoed.

Studio 1505 heeft de mogelijkheid gekregen om de volledige huisstijl in een nieuw jasje te steken. Bij deze opdracht zijn we begonnen met een nieuw logo. Met twee voorstel rondes zijn we uiteindelijk tot het huidige logo uitgekomen. De ruit vormen staan symbool voor de daken van de beheerde panden, alles onder één dak. De verschillende blauwe kleuren maken het symbool dynamisch en toch zakelijk.

Aan de hand van het nieuwe logo zijn de we rest van de huisstijl gaan uitbouwen met nieuwe visitekaartjes, briefpapier en C4 enC5 enveloppen.

Tot slot zijn we aan de slag gegaan met de website. De website is zowel op desktop en mobiel goed bereikbaar. Hierbij staat het informatieve en het huidige vastgoed aanbod centraal. Kijk op www.jvgvastgoed.nl voor het eindresultaat.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *