BRAVELUTION

We leven in een wereld met hoge verwachtingen, maar het is maar net hoe hoog jij de lat voor jezelf legt. Alles in het leven draait om het maken van keuzes. Het is geen wonder dat je dan af en toe behoefte hebt aan meer houvast. Begeleiding in de vorm van coaching geeft inzicht op wat je drijft, je passie, dat wat je uitdaagt en prikkelt, maar ook wat je eventueel belemmert aan de nieuwe eisen (van de maatschappij, je omgeving, je werk).

Bravelution legt de focus op het vergroten van zelfinzicht, door je bewust te maken van je patronen; je eigen mindset. Tijdens de trainingen wordt je weer even op scherp gezet en krijg je een goed inzicht in je eigen mindset. Brenna maakt je bewust van de keuzes die je maakt of gaat maken. Ben jij ook nieuwsgierig naar deze traingen? Neem contact op met Brenna voor meer informatie.

www.bravelution.nl

Studio 15 | 05 heeft de mogelijkheid gekregen op de website inclusief webshop te maken. Daarnaast hebben we de profiel en sfeerbeelden verzorgd die de minimalistische uitstraling van de website versterken. Uiteraard worden deze foto’s ook gebruikt voor de social media kanalen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *